Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene hjärtats kraft

Guldhjärta spira långa vägar,
visar stigen fram.
Guldhjärta gömt i en etui.

Lockande söker blicken
nyfiket känner handen
då styrkan från det
gyllene hjärta når huden.

Ur det gyllene hjärtat når
styrkan in i kroppens alla
små rum.






Fri vers av Filosofen2
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-14 13:42



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Inspirerade och denna fick tag i mig...
kan inte sluta sätta tankar kring denna dikt
ren gyllene guld

Det är kraft!
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2