Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistrande

Gnistrande ögon
når hjärtans lust.

Gnistrande hjärta
sjunger underbara
toner

Gnistrande styrka
sprakar likt raketen




Fri vers av Filosofen2
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-14 14:31



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Gnistrande!
2012-02-14

  M.A.J.R
Det är så man känner ibland "Gnistrande styrka
sprakar likt raketen"

eller så håller jag med hela texten grymt bra skrivet
detta är ett fint verk och beskrivning av hur gnistan inom oss är!
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2