Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amor & lidelse - limerick

 

En romantisk ung bågskytt från Värta
som tog sikte på grannskapets snärta
har ett kärleksbrev skickat
som han träffsäkert prickat
och nu blöder det från hennes hjärta




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-14 19:08



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja, kärleksbrev är icke att förakta... :) Det är njutning att läsa dina texter. :)
2012-03-12

    Bodil Sandberg
(:En romantisk ung bågskytt från Värta
som tog sikte på grannskapets snärta
har därefter dagen
blivit avdagatagen
av snärtans pappa ..med en hagelbössärta:)
2012-02-15

  Magica VIP
Mmm, den satt, både smärtsamt och vackert på samma gång, bra skrivet!
2012-02-15

  Lili Samuelsson VIP
snyggt
2012-02-14

  walborg
Vackert vackert
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP