Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade mamma, älskade, glömmer dig aldrig lilla duvan

Älskade mamma som i din himmel sitter.
Lyssnar du på musik?
Kan du se då mina tårar faller?

Mamma, jag vill krama dig,
bara få känna dina fingrar
ta mot mitt hår.

Älskade mamma, jag
satte upp fotot pappa
tog på dig i bikini,
men bilen syntes mer.

Underbar lilla mamma,
önskar jag orkade åka
till din grav, lägga rosor
och städa till dig.

Mamma, jag vet du var stolt,
så stolt över mig. Jag skriver
liksom du, jag skapar liksom du
jag har liksom du fått barn,
som inte växer upp hos mig
men ändå är mina guldklimpar,
som vi var för dig.

Min lilla prinsessa, som tänker på
dig lilla mamma. Mormor säger hon.
Mina barn behöver ha en mamma,
som inte super eller
går ner sig trots sjukdom.
Det är jag stolt över att de slipper.

Nu är det jag som är älskade mamman,
nu är det jag som kan visa min kärlek
och älska livet.

Lilla mamma, jag vet
du hade det inte lätt,
dina sorger tog sönder ditt
förnuft. Slet ut hjärtat och själen,
formade mardrömmar i ditt liv.
Mamma, jag vet allt, mamma,
jag älskar dig precis som du var.

Älskade mamma, du kommer
aldrig vara bortglömd. Mamma,
du lever genom mig, söker upp mig
och tröstar bort mina tårar.


Älskar dig mamma, dina rosor vill
jag plantera vid din grav, så jag kan
njuta då jag sitter hos dig.

Älskade, älskade mamma




Fri vers av Filosofen2
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-15 23:52



Bookmark and Share


  Aisha VIP
så oändligt vackert...

bland de finaste kärleksförklaringar jag har läst..!
2012-02-16

  Johan Bergstjärna VIP
Underbar kärlekshyllning till din mamma!
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2