Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser inte längre

Sluta andas,
om jag inte ser dig längre..




Övriga genrer av Lilla trollet
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-01-24 10:49



Bookmark and Share


  Wretling
Snyggt skriven !
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet