Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Företagsrock 2012

Elit Streat band blev etta och Kapten Bob blev tvåa. De kommer den 4 maj att spela på Tivoli, där skånefinalen korar vinnaren.


Streat bands show lockade med underhållande musik, kostymernas sprakande färger och olika stil, lockade ögat att se. Perukerna och skapandet de vågade bjuda på ledde dem till segern. Närvaron total, då de vann publikens kärlek. Scenen var deras.

Kapten Bob gav en föreställning lite över det vanliga, först sattes ett skynke för, eftersom de vann förra året, var det lite speciellt då de skapat mystik över sångaren. Skenet bländade innan alla drogs med.

Vi får hålla tummarna att något av dessa band vinner, de underhåller sin publik med både utstyrsel och en magisk show.




Fri vers av Filosofen2
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-03 11:54



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt med live-rock!
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2