Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rötters betydelse då vingar utväcklas

Ljumma vindar sjunker sakta in
genom hjärtats djupa rum,
fyller själens hål, då värmen
når klimax.

Ögats skärpa läser nya nyanser,
bildar positiva flöden, då
havets stormar ebbar ut.

Sakta vaknar insikten, åter igen
möts jaget och nuet i en
symbios då tidens zon följer
kärnans inre krets.

Rum som varit slutna, öppnas
åter, sår från forntida strider
läker ut, minnet skapar nya
bilder, då nuet träder in.

Livsträdet gror, bladverket åter
utvecklat då nya grenar sticker
ut, skapar rötter då lugnet vinner
kraft, vingar då nya upptäckter
vill skapas.

Åter tar luft, vind, vatten och sol
plats, tillsammans skapar det
livslust.




Fri vers av Filosofen2
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-03 15:02



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-03-03

  bittemi VIP
Tycker om denna livsbejakande text. Gillar särskilt hur du beskriver närvaron i nuet " ...jaget och nuet i en symbios.."
Vacker text!
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2