Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssa din själ fri från demonerna

Otakt känns hela kroppen,
ångestfulla rop når himlen
orden fångas upp då
känslan försvinner.

Kyssa din själ från demonerna,
fånga dem då de svävar utanför
dina energier.

Skrattets vilda orkester orkar
väsa längs havets rand. Vågorna
stilla ligger, Selma Lagerlöfs sagor
du inte orkar följa.

Spela, likt den trubadur dina innersta
känslor söker, fånga klinkandets
sköna toner, då helande krafter
kan ta form.

Låt min energi kyssa din själ från
demoner, öppna vidderna där
du älskar att gå.

Hjärtats röst vandra sin stig, aldrig
det kan missa då hungern efter någon
som bara finns, kan stiga in och vårda.

Varma ljumna vindar ditt sinne kan ta
emot, fånga, likt den varma kram
en vän kan ge, den dag dimman
flytt sin kos.

Kyssa din själ fri från demonerna
som håller din själ fången, stänger
ditt hjärta, fyller din person med
sorg.

En dag min vän kommer denna
dagen glömmas bort, det du kommer
minnas är orden, orden detta hjärta
sänder dig.

Ber en stilla bön då min vän inte får
vandra ensam mer, ber en stilla bön
till den själ du varsamt vilar nu.

En kram sänds, två kramar sänds,
många kramar sänds, då hoppet
om vändning snart sker.

En vän ser ditt hjärta, din själ
låter dig inte vandra ensam,
låter ditt eget mående inte stillsamt
bli värre.

En vän lyssnar, en vän låter dina
tankar snurra, en vän släpper in
dig oavsett dur eller moll.

En vän låter dig komma i första rummet,
en vän finns och älskar dig
för den du är.

Vännen, lyssna till träden,
fånga vindarna då tiden
är mogen, vandra inte ensam
in i skuggorna, låt någon ta hand
om dig.




Fri vers av Filosofen2
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-12 12:22



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Helt underbar dikt, fylld med äkta kärlek, som jag tar till mitt hjärta
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2