Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


taggtråd.

 

du och jag
ståendes
på var sin sida taggtråden

min klänning kommer trasas sönder
och mina händer kommer blöda

tar du emot mig




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 758 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-26 19:24



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Den här var riktigt, riktigt bra! Vilken känsla du förmedlar - kan känna, se och till och med nästan röra den bild du målar ...
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP