Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikens ångande åtrå

Sånger kommer upp
då får jag lust att sjunga.

Länge min längtan efter
sång väntat ta sin ton.

Stark stämma, kanske
mina grannar hör.

Ler och sjunger ännu mer.

Minns den tid då scenen
uppenbarade sig för
mitt sinne.

Strålkastarna lockade
med sina solkatter.

Vilda lekar fötterna skapade,
sång, dans då glädjen
sprider lust.

Musik ska byggas ut av glädje
av glädje bygger man musik.

Toner sprider sig
hjärtat exploderar

Kysser musiken
älskar vilt med känslan
snurrar in i ljusets hastighet




Fri vers av Filosofen2
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-16 21:03



Bookmark and Share


  aol
härligt virvlande
2012-03-17

  Johan Bergstjärna VIP
Musik kan vara mycket fyllt av åtrå... en härlig text!
2012-03-16

  M.A.J.R
Vilka härliga rader !
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2