Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carl Michael Bellman

Trubadur du var,
skapade för
kung och fosterland.

Då dina texter
sjöngs och spelades
för folket du älskades.

Sprit, kvinnor och
en massa bus
dåtidens trubadur
skapade sitt namn.

Idag vi lyssnar till dina
visor, många sjunger
dem till din ära.

Carl-Michael Bellman
trubaduren alla älskar.




Fri vers av Filosofen2
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-16 22:15



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Nog är han värd att hyllas alltid. Jag gillar särskilt Fred Åkerströms inspelningar.
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2