Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lördagstrams inspirerat av ett smeknamn funnet på en spelsajt  ;-)




Dansen den går...

 


Entitan jazzar i martallen
martitan svassar på bönpallen
böntitan fastnar i skrivmallen
skrivtitan – det är ju jag!


Jaget jagar sin jagga
jaggan hagar sin hagga
haggan flagar mot flaggan
flaggan stagas mot topp


Toppen liknas vid knoppen
knoppen kiknar i kroppen
kroppen kränger i hoppen
hoppet hänger i skyn


Skyn genast sjuder i grytan
grytan då ljuder, blir skrytan
Skrytan som gäcker på ytan
ytan tappar sin geist


Geisten letar sin näring
näringen är ju förtäring
förtärd och försvunnen är bäring
bäringen föll överbord…


bordet diggar till entitan




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-17 17:27



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Lite lustig nonsens-dårdikt där, fick mig att tänka på Ekelöfs "Strountes" som därmed rekommenderas.
2012-03-20

  Nanna X
snygg minimalistisk improvisation och som alltid oklanderlig rytmik!
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP