Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG LÄNGTAR!


Tag mig,
gör vad du vill!
jag längtar, jag längtar
så ovillkorligt,
ovillkorligt efter dig.


Bryt sönder mig
gör vad du vill!
Älska mig, älska mig
gör vad du vill!
Blott älska mig…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-01-27 09:43



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Tack, Manal, för de värmande orden!
2006-01-30

  Manal
alla kan nog känna igen sig, vare sig man vill eller ej. öppen dikt med värme
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors