Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanelbullar

Barnasinnet väcks då doften
når sinnena och öppnar
lusten till fikan.

Smälter underbart då
kanel, socker och smör
når tungans alla smaklökar.

Först en tugga, sen en till
för att sen sluka hela i ett
nafs.

Åååå så gott med nybakade
kanelbullar underbara guldkorn.




Fri vers av Filosofen2
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-27 20:48



Bookmark and Share


    lory
mums..oh vad gott!!!!
2012-03-29

  Christopher Constantinos Bernardi
Goda vart de :)
2012-03-28

  ERD-man-SKY VIP
Kanelbullar är goda och din dikt är vacker!
2012-03-27

    ej medlem längre
Ser din text i ljuset av den samtid vi lever i och gillar-
Iden om att bullar bakas från grunden!
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2