Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt Haiku Tävling 2012

Så länge kunskap gör oss starka,
når våra frön ut hos många.
Det blir ringar på vatten.




Bunden vers (Haiku) av Filosofen2
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-14 17:00



Bookmark and Share


  Christopher Constantinos Bernardi
Haha ni och er haiku :) men den vart bra.
2012-04-14

    Birgersdotter VIP
Ja ..den var bra
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2