Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolad & oskolad - limerick

 

En skolflicka från Martinique
var oskön men fotogenique
Nu delar hon slaf
med sin skolfotograf  
(i kort-kort så sade det KLICK)




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-18 22:29



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Ja se skolflickor från Martinique
kan förleda en man med en blick
och ett svep med sitt hår
samt en skymt av sitt lår
och så är det klart i ett kick

Ja, så är det med sinnet "Libido"
att man omöjligen kan låta bli då
när som det händer ibland
att ljumskarna flammar i brand
ja, vem kan göra sig fri då?
2012-06-27

  Magica VIP
tragiskt men ändock roligt skrivet :)
2012-04-19

  thyra
Fina rim här och kul! :)
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP