Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINA ÄLSKADE SMÅ!


Mina älskade små telningar,
domherrar tror jag visst ni kallas?
Ni besöker mig bara under vintertid
äter då närhelst det bjuds!

Ni flyger fram och tillbaka
att konversera klarar ni inte så väl!
Ni ser däremot ut att må mycket bra
särskilt när ni dinerar!

Välklädda är ni förvisso
färggrann frack har ni tagit på.
Röd och svart och vit
åtminstone ni bland herrar.

Damerna klär sig mer diskret;
bättre klädsmak, kanske?
i en mer gråmelerad dress
smälter ni lättare in…

Fortsätt att besöka mig
mina älskade små.
Jag bjuder er så gärna
på både frukost, lunch och middag!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-01-30 12:54



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Tack allihopa!
2006-01-31

  Jessica Ebbesson
Vilken fin kärleksförklaring till småfåglarna.
2006-01-30

  Last Word Spoken
Urgullig är du..

...så sött så...
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors