Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnesfrid då historien fått upprättelse.

Hjärtat pumpar
då stress rusar
genom det.

Ur barndomens
svåra år rider
ångesten sin
snabba tur.

Ordens svåra kramp
slungas ut i rummet
där ingen kan förstå.

Bleknande minnen,
bleknande sinnen
vandrar genom generationer,
då arvets onda
aldrig tycks släppa sitt grepp.

Terapi,
medicin,
terapi
och medicin

Vandring utan mål
blir ett liv utan mening.
Om vi vill skapa en
ny era, ge våra arvingar
liv, då behöver vi ge liv.

Tankars nyanser vandrar
genom olika tunnlar. Då vi
känner sinnet lätta, flyger
fjärilarna för att uppmana
till frihet.

Släpp själen fri inom dig,
frigör de svåra minnen
då orden vill ta form.
Låt inte åren gå utan att
inse hur underbart det kan vara.

Lev i nuet
stanna kvar trots det smärtar
utkämpa kamper
lär känna själen, psyket och kroppen.

Lär känna då lycka kan hälsa på.
Lycka är en färskvara
ta vara på allt det goda, det hjälper då
svåra tider kommer.




Fri vers av Filosofen2
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-24 14:28



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fantastiskt och kraftfullt diktat ! Ett litet Mästerverk ! Bokmärkningen är given och MÅNGA borde läsa denna !
2012-04-24

    Phantasos
bravo! jag håller inte med nedanstående skrivare: alla lever verkligen inte i nuet, så som man menar med det. förvisso existerar de samtidigt som oss, här och nu, men alltför många lever kvar i gamla dagar (bra som dåliga) och mår piss av det, eller i drömmarna, förhoppningarna, farhågorna eller tankarna om, kring och i framtiden. många vet knappt vart deras år tagit vägen för att de konstant varit närvarande någon annanstans - på gott och ont.
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2