Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ben and Jerry´s

 

 

Återfall i min bantning....
*fan*

 

Kunde inte låta bli
Ben and Jerry`s
otroliga glass

 

 

Fan Jessica,
du suger big time!!




Fri vers av Jessi
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-02-01 01:26



Bookmark and Share


  Propella
Ben and Jerry´s kan ingen motstå. Och dessutom behöver du inte banta.
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi