Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från: \"Humor för vår överlevnad\"


KVINNANS MAKT!


Kvinna, din makt är stor
du kan diskret styra och ställa,
mannen fogar sig (på hemmaplan?)
säger inte emot!

Du har också en makt av sexuell natur;
vill du inte så vill du ej.
vill du så vill du,
mannen blir glad!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-02-01 10:45



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Tack Jessi, och jag säger inte emot Dig!
2006-02-15

  Jessi
*s* Jag tror du tillskriver kvinnan lite för mycket makt, vännen! Men rolig är den!
2006-02-14

  Nils Sondefors
Tack Prinscess!

Ja, visst är det så att en dos humor behövs då och då?
Eller, kanske mer ofta än så?

Hälsningar
Nisse
2006-02-02

  prinscess VIP
den här var rolig....
humor ger ettgott skratt
genom vardagen
det behövs
tack för denna
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors