Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRIVER OCH SKRIVER


Jag skriver och skriver
förstår inte alltid varför.
Poem hit och poem dit.
Varför?

Kanske för att jag ändå någonstans tror
att det något kan betyda?
En förändring för livet
en förändring liten, kanske stor?

Vem vet?
Jag skriver…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-02-01 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors