Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
twitterpoesi på 140 tecken


och charles bukowski sa.



och charles bukowski sa
ett rum finns i hjärtat som aldrig fylles ut

jag
levde i detta rum
där du
fann mitt andetag
och jag
glömde all väntan




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 661 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-05-15 22:45



Bookmark and Share


  jonas a
du griper tag i en, Tove, och sen kommer ett kanonslut. Underbart

2013-02-24

  Blind Boy Grunt
Vackert! Framförallt avslutningen med orden "glömde all väntan".
2012-05-27

  Per Rydberg
Ibland kan kravet att vara kortfattad skapa ett fokus som skärper känsla och uttryck. Så tycker jag fallet är med den här dikten. All känsla som inte är utsagd men lever där ändå får mig som läsare att tycka mycket om din dikt!
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP