Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårruset startar

Ut med kaffet i trädgården
möt vänner och grilla
känn vårsolen mot huden.

Fånga intrycken, skapa
nya känslor inför sommaren.
Ladda batterierna i naturens
prakt.
Vinn energi och lev.

Bilda små guldlägen, dela
de med nära och kära
då värmen tar vid.

Nu spritter naturen av liv,
vibrerar inombords då
allt gått i blom.

Vårruset startar lyckorus,
barnkvitter hörs över allt.
Lekplatser lockar till nya
besökare då spring får
bolla och hopprep att
veva i luften och rulla
på planer.

Njut så länge livet leker




Fri vers av Filosofen2
Läst 247 gånger
Publicerad 2012-05-18 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2