Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns den sommaren då allt hände

Minns den sommaren,
minns tjejerna,
minns restaurangen
vi åt på.

Minns bassängen jag
och mamman jag kastade
en badboll till varann.

Minns alla de gånger
jag gick vilse och
vid ett tillfälle såg
Lisseberg.

Minns Majorna
och de sköna nätterna
då festen och glamor
hördes lång väg.

Åren har gått men än
jag längtar tillbaka
till det Göteborg
jag då fick uppleva.




Fri vers av Filosofen2
Läst 218 gånger
Publicerad 2012-05-21 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2