Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

802 skrivna texter

Idag såg jag det är
802 texter jag
skrivit.

Blev glad, då jag såg
mitt nya mål snart
infriats.

802 texter med mina
tankar, känslor och
ord, 802 texter
av den underbara
inspiration.

Innerlig känsla
inför mina skötebarn,
vissa är superbra,
andra medelmåtta.




Fri vers av Filosofen2
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-21 20:37



Bookmark and Share


    AA VIP
Många starka beörande tankar om livet har det blivit. Du har stoff att ösa ur. Liksom vi alla från den utsiktspost, den plats som vi befinner oss vid.
2012-05-21

    Max Poisé
Härligt med ett egetskrivet bibliotek!
2012-05-21

  Robert Jonsson VIP
Skattgömma i dagsljus..
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2