Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad vore kärlek/vänskap utan historien? Vad vore vi utan tanken, orden, känslan?


Lika barn leka bäst/ svårt att mixa och gå över gränserna.

Ord flödar
lätthet
leende

Inget djup
ses utan tanke
dagarna bara går

Flyter med
tystnad
den inre kärnan
göms undan

Robotar
styrning
ensamhet
utsatthet






Fri vers av Filosofen2
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-23 10:48



Bookmark and Share


  Christopher Constantinos Bernardi
Ignorans hopplöshet och brist på kärlek när människor faller blinda inför avgörande vad som är lika barn och de som leker bäst, precis som att säga du är en nation utan den andre lik ;)
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2