Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalle O

Den vän jag fann i dig
kommer finnas kvar
i mitt hjärta.

Trots jag aldrig kunde
träffa dig kunde vi
ändå nå varann på
ett fint plan.

Kampen för livet blev
din sista innan du
till slut tog farväl av
jordlivet, för att
gå upp mot Herren.

Ditt mod in i det sista
gav mig en styrka
jag alltid kommer att
bära med mig.

Din kropp gav upp,
men din själ för evigt
kommer att leva vidare.

Du fick din älskade till slut,
du vann den frid du så länge
längtat efter och uppnådde
himmelska höjder då du
fick din prinsessa.

Önskar så att alla som fick
del av din godhet kan minnas
dig som den glada killen du var.

Minns än en dikt du skrev om
hur du läste om natten, då din
sömn inte kunde nå dig,
hur underbart det var att kunna
mötas i orden.

Minns hur lycklig du var då
jag skrev en dikt till dig.
Du frågade så vackert om du
fick publicera via facebook.
Jag sa det är helt ok.
"De läser den", skrev du och
jag kunde känna ditt leende genom
orden.

Vila i frid kära vännen
du kommer för evigt vara ett bokmärke
inristat i mitt hjärta

Din vän Sophie




Fri vers av Filosofen2
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-23 21:59



Bookmark and Share


  ghost
Kalle läser och myser åt vänskapen och de varma orden där han nu är, det ör jag säker på./Kalles pappa
2012-05-30

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-05-28

  Christopher Constantinos Bernardi
Hoppas han finner sitt paradis han länge drömt om och kommer sända dig ett par dikter samt kontaktar dig om natten i dina drömmar, vilket jag inte tvivlar på efter er betydande vänskap som visas i denna poesin. Kram
2012-05-24

    TORUS
Så ljust, hopfullt!
2012-05-23

  Johan Bergstjärna VIP
En fin och värdig dikt till Kalle, vila i frid
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2