Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en armé med hästar bortom horisonten, älskling

 

anar du faran
ser du hur högt fåglarna flyger ikväll
sekunden innan medvetandet
anar du

släcker du bränder, älskling
långt före
de antänds

~

väntar du fortfarande

 

brinner du
som jag

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-25 18:41



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2012-05-26

  Inkarasilas
Ouch, du skriver dig rakt in i mitt hjärta och det är så jävla bitterljuvt vackert.
2012-05-25

  Robert Jonsson VIP
håll elden brinnande, bra..
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP