Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men jag kan ändå höra gråten


överallt omges
en känsla av eldar,


ibland är det hettan jag söker,
ofta är det glöden att värma
händerna som lockar, att sträcka
fram frusna fingrar och känna
- det börjar spritta i topparna

ibland petar jag i askan och undrar
vad jag egentligen letar efter, inser
snart att jag aldrig kommer att finna
- det jag söker

men, jag står ändå kvar med
en sotig pinne i handen

[hur kom jag hit]



överallt omges
eldar, känslan av att brinna


söker det varma milda, söker
leken i flammorna

[den jag inte vågar gå nära],

omättligt stirrar jag in i det vitaste
blå, lågorna slickar mig runt anklarna



står ändå kvar




[så omges jag av en känsla att jag
en gång ska vara det mjuka varma röda],



~





gråter tyst,




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-27 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP