Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSTA KÄRLEKEN


Att helt glömma sin första verkliga kärlek
det är svårt.
Minnet lever kvar
det förbleknar bara sakta…

Bitterljuva minnen
tränger sig ibland på
svårt att helt glömma
just den kärleken!

Jag var så kär
älskade dig så
plötsligt du försvann, sade adjö,
du fanns ej kvar.

Varför? Vad gjorde jag för fel?
Eller; tröttnade du på mig ändå?
Inte vet jag…
Du, min allra första kärlek!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-02-02 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors