Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sofia min vän!

Likt ett solsken
du kom in i mitt liv.
Ord du spred via din
harmoni.

Kärlek vi skapat via vänskapens
rena kvist, öppnade dörrar
våra drömmar aldrig nått.

Systrar vi kallar oss, tvillingsjälar
och eldvänner.
Vår glöd ingen kan ta ifrån oss.

Åren går men vänskapen betsår.

Jag med min styrka, mod och kraft
bär dig genom sorgens kammare.
Då du fann mitt stöd du vågade
berätta, då jag fann ditt stöd
vågade jag lita på dig.

Tillsammans vi skapar energier,
ur livets kontrster.

Fiolens härskarinna du vinner strängarna,
skapar toner alla lyssnar till.
Godheten inom dig brinner då
min nöd dig når.

Älskade vän syster
tack för du finns, för allt
du gör.

Din syster för evigt!




Fri vers av Filosofen2
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-29 13:17



Bookmark and Share


  PequeñaGatita VIP
TACK!!!!
2012-05-31

  aol
vackert vännen,
2012-05-29

  Bibbi VIP
Ljuvlig!
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2