Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

untitled

 

låtsade födslovärkar

utan det ofödda

 

krystningar för liv
utan

~

bundna band i guld
och rött
oskrivna ark
med förbestämt innehåll

 

~

 

 

salen ekar

inga skrik

från nya lungor

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2012-05-29 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP