Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Perfektion, illusion


Jag har levt för nära vansinnet

i ett hårt sargat kvinnopsyke

för att leta själlös perfektion



i fyra långa år bändes min ande

konkav och konvex av minnen

i hennes trauma, mörka karma



från tidigare svarta hål

i hennes närvaro

där tyngdkraften var psykisk



så kom då du, med krav

på räta linjer, kausala tankar

jag skulle stå pall i stormen



i den orkan av attraktion

som du vill sväva i

från många män, samtidigt



jag skulle förstå, bortvänt

när jag ville ses

genom huden, den avhållna.




Fri vers av Arowana
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-02-02 16:42



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
Lite komplex men med ett underbart slut. Ja jag tycker om den!!
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana