Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla fågel

Lilla fågel flyg,
flyg över hav och land
berg och dal,
fånga nya intryck.

Då du söker nya mål
vinner du den frihet
ditt hjärta sökt.

Lilla fågel viska
i mitt öra vad
du sett, ta mig
längs den väg du
själv valt.

Lyssna till vindens
sång, följ dina drömmars
mål, då horisonten nås.

Sju regnbågar du nått,
sju hav du besegrat,
alla stjärnor gnistrat
enda tills den ledstjärna
i öst du funnit.

Lilla fågel kom tillbaka
till mig, viska än en gång
dina upplevelser,
bär mig i ditt hjärta
då vi ej ses, glöm ej
jag väntar på nästa besök
från dig.






Fri vers av Filosofen2
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-31 18:51



Bookmark and Share


  ghost
Vackert, särskilt när man anar vem den lilla fågeln är.
2012-06-01

  Bibbi VIP
Underbar ljuvlig.
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2