Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spyfluga

 


obehagligt

det är obehagligt
jag äcklas
som när en fluga kläcks och slutar vara maggot

ord ur min mun som inte är mina


en som inte kunde hejda
sig

byka sig


spy

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-31 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint..men jag blir nästan illa berörd, kanske det är meningen.. du skriver bra men...för jag tror på dig k....jag gör det verkligen, du skriv bra men jag tror att du ska läsa Katarina Frostenssons JONER.. om du vill kan jag skicka den till dig....
2012-05-31

  Casbah* VIP
oj... huaaaaaa men bra *ler*
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP