Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ytlugn




ocean.

 

du talar om lugnet

när din hud möter hennes

 

men i hennes ögon

stormar alla världens hav




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-02-02 20:46



Bookmark and Share


  Simmerskan
mmm det är såhär poesi ska vara. Bravo!
2007-08-06

  Lola
Tackar Daemon för att han tipsade mig om den här dikten - läsvärd i sanning!
"kärlek är att säga hav, men mena storm", sa Märta Tikkanen - mina kombinerade favoritord i världen.
2006-03-29

  mariann
Oj detta lilla ger mig rysningar -
otroligt vackert, med så små ljuva rader.
2006-02-03

  Jessica Ebbesson
Så mycket innehåll i få ord. Mycket bra!
2006-02-03

  Daemon
Kort och vacker med härlig poetisk avslutning. Mer sånt här!
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP