Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens kammare lättas med systrar och bröder

Så skönt att kunna möta
vänner och andra i sorg,
underbart då orden kommer.

Kramar blir varmare
orden nästan glödande
sorgen delas
minnen berör till tårar

Hjärtat rymmer så många
lovsånger, tårar väver samman
kärleken till livet och varann.

Viskar tyst djupt i mitt bröst,
längst inne i hjärtat hur mycket jag älskar livet.
Ber till Gud
vänder mig mot Jesus

Bit för bit
likt det pussel mina år lagt
bygger jag nu till sorgens mantra,
vågar se
vågar höra
vågar bli tröstad
vågar trösta

Sakta mina styrkor växer
med försiktiga steg mitt hjärta
söker livets kärlek
med stormsteg mina barnsliga
skutt hoppar in i Guds famn för
att stanna där.

Svårt då bara minnen kan se
i de album som ligger i hyllan.
Öppnar de och ler.
Tiden har gått, åren har flytt
snart, snart Gud vinner vi vägen.

Sätter mig på bara knän, känner
det kalla golvet mot huden.
Blundar
knäpper mina händer
kallar på Gud...

Rummet lyses upp, framför mig står
Jesus och tar mina tårar,
bär mig och låter mig vila.

Känner mig så fri.

Samtalen med Gud blir fler
hjärtat lättas. Tårar fyller floder
Djupa ögon tunga minnen
försvinner

Kvar finns själens lätthet.

"Gud tack för allt du gett."




Fri vers av Filosofen2
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-03 12:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt, underbart. Får tårar i ögonen.
2012-06-03

  M.A.J.R
ljuvlig läsning det som jag saknat att läsa! Bravo till dig min vän.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2