Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovsången

Älskade vän

själsfrände

följeslagare



Genom tid

genom sorg

genom glädje


Då orkaner lagt sig

då sorger flugit sin kos

då tiden är inne

då står vi på berget sida vid sida



Kärlek visar du

vänskapen växer

trygghet formas

frihetens land vinns


Min bästa vän

alltid du står beredd

alltid mina tårar fångas upp

alltid du har tid


Aldrig ensam!

Aldrig utstött!

Aldrig tappar jag livets mening!


Mången gång min hälsa vacklat

mången gång jag trott pulsen inte orkade mer

mången gång själens spegel rispats

mången gång jag kastats till vargarna

mången gång tappade jag tron


Trots det

kommer du alltid

att bära mig

få mig upp

visa din enorma kärlek

genomlysa mig

skapa nya vägar




Amen





Fri vers av Filosofen2
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-03 14:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2012-06-03

  Johan Bergstjärna VIP
Underbar vänskap vackert beskriven
2012-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleksfulla ord. Vackert.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2