Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdansens hunger

Kvitter kommer ur
min glada mun
då kärlek strömmar
genom raderna.

Genom ådrorna
kärleksgudinnan
flyter lockar och leker.

Vårens lustfyllda tid
där fägring vidrör
djupet av lustens öga

Erotikens fader knäpper
lätt med sina fingrar
blomman öppnar sitt sköra
sköte, lockar till sig
mandomen som eldigt
väller sin livliga lust.

Kärlekens doft söker
nya stundande rop
ut i vår hages vilda
blomsterbädd.




Fri vers av Filosofen2
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-06 11:16



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
En av de härligaste erotik/kärleksdikter jag läst under mina 6 år här på sajten, underbart!
2012-06-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart passionellt skrivet i eroromantisk skönton
2012-06-07

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert som bara den...
2012-06-06

  aol
verkligen så vacker flödar din dikt som en pärla,
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2