Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-06-10




Till salu

 

Jag lappar mitt hjärta

Med dina utslitna jeans

Vävda till trasmattor

På mitt golv

 

 

Och även om det ute lyser klart

Regnar det in

I mitt hus

Jag ställer fram hinkar

För hjärtat

Att fylla sina droppar i

 

 

Jag spikar upp tegelpannorna

Bankar ner skylten

 

Till salu:

 

 

Till högstbjudande

i

 

 

 

Kärlek

 

©

/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-11 22:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skönstämmig sammanfogning
2012-06-29

  Junitvillingen
Stark, berörande text...en smärta som liksom dallrar i orden...
2012-06-14

  Zachrisdotter
vackert dramtiskt och målande starkt
2012-06-12

    ej medlem längre
Starkt och smärtfyllt!
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP