Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråvädersfundra


Grå är min bjärta lekamen idag
grå är mitt hjärtas innersta lag
grått lyser avståndets envetna stag
grått som en sommar av detta slag

grå är min tankes hopplösa dag
grå som en drank av förgänglighets lag
grått är mitt ensamma tankeklag
grå antracit är den färgens slag

grå äro ögonen i mitt pass
äro dock gröna, av bästa klass

såsom smaragder de lysa min stig
visa dig vägen till mig







Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-23 12:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
grått till gnister
precis som det bör va
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP