Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det märkliga mötet

har tyvärr missat det flera år i rad nu...




Förlorad balkongstund

 

Skalden trynar i fåtöljen

medan den kortaste natten

passerar som en drömsk aning

av ett annat liv

 

med livligare puls

 

Fordom betraktades

skymningens gryningskyss

uppmärksamt

med förundran

 

Skalden tröttnar fortare nu

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-23 16:42



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skaldat om möte
2012-06-23

  träsnidaren
Ett fint stycke poesi. Jag väntar också på ett märkligt möte.

Jag gillar detta som fan!
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP