Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allergisk mot tidvatten, vigvatten och rakvatten [om tvåsamhet]


Dykarsjuka utsikter


om jag sänker mig själv sjunker världen
med mig,
åtminstone den jag uppfattar

så på med snorkel och kavaj innan det är
för sent och klockorna stannat och tågen
gått eller spårat ur innan bussen kommit

Och skit i hatten

men skit inte i att putsa imman från insidan
av fönstren, det blir så svårt att se om de
är helt fuktiga av sån där glåmgrå kondens






Fri vers av Gawain VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-06 20:40



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Jajamen, detta var insikter efter dykningar i mänskliga tillvarons djupgravar!
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP