Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
it takes two to tango


Noëlle


stackars blödande Noëlle

blek som ett lakan ligger hon utslagen som en tappad
servett på golvet, där andra dansar nära, uppslukade
av hettan i livet när det blossar som hetast

tät tango, eldiga steg över stenhård parkett


Inte Noëlle, hon har vissnat likt en stulen lilja kastad
åt sidan helt tanklöst för något annat, någon annan

utblödd och vit, död som döden själv,
men allt annat än glömd, trots att hon trampad på
blev ensam kvar när andra förlorat sig i älskog
efter dans efter kyss efter feber brunnen runt ikring

svedd var all än snövit,
oskuld stackars döda Noëlle






Fri vers av Gawain VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-06 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP