Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men tål sprit, är helt immun mot både heroin och cancer


ensam ängel i Tvålköping söker


jag tål bilder

men inte folk, och inte ljus, inte
allt för intensiv mat,
helst dricker jag vatten

musik plågar mig särskilt, vid
sidan av det motsatta könet vilket
anstöter mig helt olidligt

Jag tål ensamhet

men inte att lämnas övergiven, tom
på sällskap, utsatt för mig själv


jag är ganska fragil och besvärlig
men jag kan sånt inte många andra
ens vet vad det är och för det söker
jag ständigt uppskattning

men det går inget vidare...






Fri vers av Gawain VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-06 23:02



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
finurligt sorglig och rakpåsak bra..
2012-07-17

  KrutOla
Fanen, karl! En hel del av det här stämmer väl in på mig. Dock lämnar min sprittålighet en del i övrigt att önska numera. Det var bättre på Jeltsins tid...

Jag gillar särskilt frasen "utsatt för mig själv"...
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP