Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sen ska jag följa dig viljelös som ett får


Rovdjuret vill inte


skär av mig mina hälsenor, kapa av
handlederna så de slutar reagera på
reflexerna de kommit sig så vana vid

sprätta upp mina innanlår,
-men sänk mig först i ett kar med varmt
lugnande vatten

Och fyll mig före det med dyrt vin






Fri vers av Gawain VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-06 23:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haha - roligt!
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP