Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oskyldiga är vi alla tills vi på oskuldens tröskel döms för just vår oskulds taffliga skull


Helvetet för nybörjare


Det svider till, som elak eld över ryggen

det tar en stund för smärtan att samla kraft innan
den slungar sig ut genom kroppen med en våldsamhet
inga sinnen på förhand så mycket som känner till

man sjunker samman, suckar andlös efter en styrka man
helt enkelt inte finner, kippar efter luft som inte finns, ser
världen svartna till en trång tunnel som snabbt försvinner
in i ett svart hål av ingenting

ingen lättnad av smärta, inget lyft från plågans
ryttare vilken snarare drar åt snaran än hårdare

-själen blöder, brinner, kvävs i sin egen eter


Ljuset i tunneln finns inte men mörker får i dess
ställe en helt ny betydelse vilken inga språk talda
äger ens liknelser att tendera vad gäller hemskhet

och det är knappt början på trappan ner i mörkret där
mörker verkligen är mörkt och ont verkligen gör ont






Fri vers av Gawain VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-07 01:16



Bookmark and Share


  KrutOla
Du äger ett språk som får mig att smaka helvetets bittra galljuice i min förhärdade strupe. Jag kan nästan känna ryttarens taggiga ben klämma åt kring min syndarkropp och riva mitt kött i slamsor...
2012-07-15

  lodjuret/seglare VIP
Jag gillar såväl klartext som texter fulla av metaforer, bara de är öppna för tolkning och det anser jag att denna är. Helt okej skriftat.
2012-07-07

    ej medlem längre
dra åt HELVETE din jävla psykopatjävel

DROP DEAD!
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP