Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VILL!


Jag vill:
omtanke…
precis som du

Jag vill:
bli omtyckt
just som du

Jag vill bli älskad,
som du.

Jag vill!




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-02-06 10:24



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Tack, Barbro!
2006-02-07

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Så enkla ord men ändå sätter de igång en slags längtan/ömhet som
vi alla känner då och då. Tycker mycket om andemeningen !
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors