Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, visst gör det ont när hjärtan brister

- varför skulle annars kärleken tveka?



Du är tillbaka
och jag lär mig
andas bredvid dig igen

jag känner igen dina hjärtslag
det är något i rytmen
som gör mig lugn

jag drömmer om dig
fastän du ligger bredvid
dina läppar får mig att glömma
allt jag borde komma ihåg


När morgonen gryr
tar du på dina slitna jeans
och avståndet mellan oss växer
jag sträcker mig efter dig
men du vänder dig bort

när du går
...för att du inte klarar av att stanna
drunknar jag i mina lakan
och det känns som om
hela världen ryms i min säng


Din doft har fastnat under mina naglar
och stegen i trappan ekar
inom mig i evigheter efteråt

och du flyr hela tiden
byter stad, land, kontinent
och jag har fastnat mellan dina andetag

i ett hjärtslag
håller du kvar
mig
och jag vet inte hur man gör
när man släpper taget


Åren går
sommar blir till höst
vinter till vår
och vi kan inte spela samma kort
om och om igen


Jag är tom när du gått
och jag undrar
om du är hel

jag borde bett dig gå
redan innan du kom tillbaks




Fri vers (Fri form) av Alexandoria
Läst 534 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-27 16:44



Bookmark and Share


  hets
åh fy vad fint
2012-08-02

  charlotte svensson
Vackert skrivet. Ärligt. En text som berör rör vid. Bravo!
2012-07-27

  Vildkärlek
Bra Alexandoria jättefint ..nya grepp i texten som förstärker,beskriver innebörden och känslan
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria