Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gumma

 

Jag är en mycket gammal gumma

liten sliten

stel och grå

 

jag

sträcker halsen

framåt

 

och går en stund på tå

 

jag sträcker halsen uppåt

 

Och se!

 

jag

 

tak kan nå




Fri vers (Fri form) av Cris
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-07 14:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
söt! *
2012-08-10

  Jessica Ebbesson
Har tant blivit gammal ;-)
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris